文献
J-GLOBAL ID:201902217708430148
整理番号:19A0506330
中国市場における食品品質と安全状態を評価するためのBayesモデリングの応用とリスク食品の同定【JST・京大機械翻訳】
Application of Bayesian modelling to assess food quality & safety status and identify risky food in China market
著者 (3件):
Yang Yongheng
(Department of Food Science and Environment, Dalian University of Technology, Liaoning, China)
,
Wei Lijuan
(Instrumental Analysis & Research Center, Dalian University of Technology, Liaoning, China)
,
Pei Jianan
(Department of Food Science and Environment, Dalian University of Technology, Liaoning, China)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
100
ページ:
111-116
発行年:
2019年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)