文献
J-GLOBAL ID:201902220167636901
整理番号:19A0976978
ホエー蛋白質分離物のゲル化特性に及ぼす修飾タピオカ澱粉の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of modified tapioca starches on the gelling properties of whey protein isolate
著者 (4件):
Ren Fei
(State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin, 300457, China)
,
Ren Fei
(School of Food Engineering and Biotechnology, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin, 300457, China)
,
Wang Shujun
(State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin, 300457, China)
,
Wang Shujun
(School of Food Engineering and Biotechnology, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin, 300457, China)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
93
ページ:
87-91
発行年:
2019年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)