文献
J-GLOBAL ID:201902220342656905
整理番号:19A1089280
甘酒における糖化とオリゴ糖生産効率に及ぼす温度の影響
Effect of temperature on saccharification and oligosaccharide production efficiency in koji amazake
著者 (3件):
Oguro Yoshifumi
(Hakkaisan Brewery Co., Ltd., 1051 Nagamori, Minamiuonuma, Niigata 949-7112, Japan)
,
Nakamura Ayana
(Hakkaisan Brewery Co., Ltd., 1051 Nagamori, Minamiuonuma, Niigata 949-7112, Japan)
,
Kurahashi Atsushi
(Hakkaisan Brewery Co., Ltd., 1051 Nagamori, Minamiuonuma, Niigata 949-7112, Japan)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
127
号:
5
ページ:
570-574
発行年:
2019年05月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)