文献
J-GLOBAL ID:201902221556148175
整理番号:19A0655750
澱粉消化と腸グルコース輸送の改質剤としての全粒エンバク製品からのフェノール類【JST・京大機械翻訳】
Phenolics from Whole Grain Oat Products as Modifiers of Starch Digestion and Intestinal Glucose Transport
著者 (6件):
Li Min
(Department of Food Science, Purdue University, Indiana, United States)
,
Li Min
(Plants for Human Health Institute, North Carolina State University, North Carolina, United States)
,
Koecher Katie
(General Mills, Inc., Minnesota, United States)
,
Hansen Laura
(General Mills, Inc., Minnesota, United States)
,
Ferruzzi Mario G.
(Department of Food Science, Purdue University, Indiana, United States)
,
Ferruzzi Mario G.
(Plants for Human Health Institute, North Carolina State University, North Carolina, United States)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
32
ページ:
6831-6839
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)