文献
J-GLOBAL ID:201902222249131898
整理番号:19A2661672
ビスケットのフレーバ品質と安定性に及ぼす外因性フレーバとしてのマルトデキストリン中にカプセル化されたシナモン油の効果【JST・京大機械翻訳】
Effect of using cinnamon oil encapsulated in maltodextrin as exogenous flavouring on flavour quality and stability of biscuits
著者 (5件):
Fadel Hoda H. M.
(Chemistry of Flavour and Aroma Department, National Research Center, Dokki, Cairo, Egypt)
,
Hassan Ibrahim M.
(Food Science Department, Faculty of Agriculture, Ain Shams University, Cairo, Egypt)
,
Ibraheim Manar T.
(Food Science Department, Faculty of Agriculture, Ain Shams University, Cairo, Egypt)
,
Abd El Mageed Magda A.
(Chemistry of Flavour and Aroma Department, National Research Center, Dokki, Cairo, Egypt)
,
Saad Rasha
(Chemistry of Flavour and Aroma Department, National Research Center, Dokki, Cairo, Egypt)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
56
号:
10
ページ:
4565-4574
発行年:
2019年
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)