文献
J-GLOBAL ID:201902223685908812
整理番号:19A1641521
乾燥塩漬ハムにおけるミオシン重鎖の分解と天然生理活性ペプチド源としての可能性【JST・京大機械翻訳】
Degradation of myosin heavy chain and its potential as a source of natural bioactive peptides in dry-cured ham
著者 (3件):
Mora L.
(Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos (CSIC), 46980, Paterna, Valencia, Spain)
,
M Gallego
(Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos (CSIC), 46980, Paterna, Valencia, Spain)
,
F Toldra
(Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos (CSIC), 46980, Paterna, Valencia, Spain)
資料名:
Food Bioscience
(Food Bioscience)
巻:
30
ページ:
null
発行年:
2019年
JST資料番号:
W2935A
ISSN:
2212-4292
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)