文献
J-GLOBAL ID:201902224330862675
整理番号:19A0494966
新鮮な生産物におけるリステリア菌: 発生,有病率および汚染レベル【JST・京大機械翻訳】
Listeria monocytogenes in Fresh Produce: Outbreaks, Prevalence and Contamination Levels
著者 (3件):
Zhu Qi
(Department of Wine, Food and Molecular Biosciences, Lincoln University, Lincoln 7647, Canterbury, New Zealand)
,
Gooneratne Ravi
(Department of Wine, Food and Molecular Biosciences, Lincoln University, Lincoln 7647, Canterbury, New Zealand)
,
Hussain Malik Altaf
(Department of Wine, Food and Molecular Biosciences, Lincoln University, Lincoln 7647, Canterbury, New Zealand)
資料名:
Foods (Web)
(Foods (Web))
巻:
6
号:
3
ページ:
21
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7187A
ISSN:
2304-8158
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)