文献
J-GLOBAL ID:201902224595842697
整理番号:19A2166722
シェルフライフの間の冷凍混合ハンバーガーの工業的加工におけるローズマリー(Rosmarinus officinalis)抗酸化剤の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of rosemary (Rosmarinus officinalis) antioxidant in industrial processing of frozen-mixed hamburger during shelf life
著者 (6件):
Borella Tuanny Goellner
(Department of Food Engineering, URI - Campus de Erechim, Erechim, Brazil)
,
Peccin Michele Miotto
(Department of Food Engineering, URI - Campus de Erechim, Erechim, Brazil)
,
Mazon Jaine Micheli
(Department of Nutrition, URI - Campus de Erechim, Erechim, Brazil)
,
Roman Silvane Souza
(Department of Health Sciences, URI - Campus de Erechim, Erechim, Brazil)
,
Cansian Rogerio Luis
(Department of Food Engineering, URI - Campus de Erechim, Erechim, Brazil)
,
Soares Monica Beatriz Alvarado
(Department of Chemical Engineering, Santa Maria Federal University, Santa Maria, Brazil)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
43
号:
9
ページ:
e14092
発行年:
2019年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)