文献
J-GLOBAL ID:201902224603951927
整理番号:19A1809536
アミノコレステロールをドープしたランタニドイオンキレート化リン脂質バイセルの増強された磁気応答の理解【JST・京大機械翻訳】
Understanding the Enhanced Magnetic Response of Aminocholesterol Doped Lanthanide-Ion-Chelating Phospholipid Bicelles
著者 (9件):
Isabettini Stephane
(Laboratory of Food Process Engineering, ETH Zuerich, Switzerland)
,
Massabni Sarah
(Laboratory of Food Process Engineering, ETH Zuerich, Switzerland)
,
Kohlbrecher Joachim
(Laboratory for Neutron Scattering and Imaging, Paul Scherrer Institute, Switzerland)
,
Schuler Lukas D.
(xirrus GmbH, Switzerland)
,
Walde Peter
(Department of Materials, ETH Zuerich, Switzerland)
,
Sturm Marina
(Max Planck Institute of Colloids and Interfaces, Germany)
,
Windhab Erich J.
(Laboratory of Food Process Engineering, ETH Zuerich, Switzerland)
,
Fischer Peter
(Laboratory of Food Process Engineering, ETH Zuerich, Switzerland)
,
Kuster Simon
(Laboratory of Food Process Engineering, ETH Zuerich, Switzerland)
資料名:
Langmuir
(Langmuir)
巻:
33
号:
34
ページ:
8533-8544
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0231B
ISSN:
0743-7463
CODEN:
LANGD5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)