文献
J-GLOBAL ID:201902224926857919
整理番号:19A0655494
UPLC-MS/MSにより評価したローストビーフパティにおける遊離及び蛋白質結合複素環アミンの生成【JST・京大機械翻訳】
Formation of Free and Protein-Bound Heterocyclic Amines in Roast Beef Patties Assessed by UPLC-MS/MS
著者 (5件):
Chen Jing
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, China)
,
He Zhiyong
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, China)
,
Qin Fang
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, China)
,
Chen Jie
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, China)
,
Zeng Maomao
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, China)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
22
ページ:
4493-4499
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)