文献
J-GLOBAL ID:201902225775285724
整理番号:19A2210456
QCM-Dによる疎水性固体表面へのβ-ラクトグロブリンミクロゲル吸着に関する研究【JST・京大機械翻訳】
Study on β-lactoglobulin microgels adsorption onto a hydrophobic solid surface by QCM-D
著者 (6件):
Zhang Jinglin
(Department of Nutrition & Food Science, University of Maryland, College Park, MD, 20742, USA)
,
Mei Lei
(Department of Nutrition & Food Science, University of Maryland, College Park, MD, 20742, USA)
,
Chen Nannan
(Department of Nutrition & Food Science, University of Maryland, College Park, MD, 20742, USA)
,
Yuan Yang
(School of Chemistry and Chemical Engineering, Guangzhou University, Guangzhou, 510006, PR China)
,
Zeng Qing-Zhu
(School of Chemistry and Chemical Engineering, Guangzhou University, Guangzhou, 510006, PR China)
,
Wang Qin
(Department of Nutrition & Food Science, University of Maryland, College Park, MD, 20742, USA)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
98
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)