文献
J-GLOBAL ID:201902226975420564
整理番号:19A0362032
マルティトールによって影響される小麦パンにおける特定容積,テクスチャ,熱的特徴,水分移動性および老化の阻害効果の評価【JST・京大機械翻訳】
Evaluation of specific volume, texture, thermal features, water mobility, and inhibitory effect of staling in wheat bread affected by maltitol
著者 (4件):
Ding Shiyong
(College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, Hubei 430070, China)
,
Peng Bo
(College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, Hubei 430070, China)
,
Li Youqian
(Uni-President China Holdings LTD, Shanghai 200051, China)
,
Yang Jun
(PepsiCo R&D, 7701 Legacy Drive, Plano, TX 75024, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
283
ページ:
123-130
発行年:
2019年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)