文献
J-GLOBAL ID:201902227211894694
整理番号:19A1641899
麦芽:醸造用非アルコール飲料及び不透明ビールのためのパールミレット及びソルガム品種の品質及びフェノール含量【JST・京大機械翻訳】
Malts: Quality and phenolic content of pearl millet and sorghum varieties for brewing nonalcoholic beverages and opaque beers
著者 (2件):
Embashu Werner
(Science and Technology Division, Multidisciplinary Research Centre, University of Namibia, Windhoek, Namibia)
,
Nantanga Komeine K. M.
(Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture & Natural Resources, University of Namibia, Windhoek, Namibia)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
96
号:
4
ページ:
765-774
発行年:
2019年
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)