文献
J-GLOBAL ID:201902227840431538
整理番号:19A0656170
マウスモデルにおいて調節性T細胞を上方制御することにより食物アレルギー反応と大腸炎を軽減するルチノシル化フェルラ酸【JST・京大機械翻訳】
Rutinosylated Ferulic Acid Attenuates Food Allergic Response and Colitis by Upregulating Regulatory T Cells in Mouse Models
著者 (7件):
Katayama Shigeru
(Department of Bioscience and Biotechnology, Shinshu University)
,
Katayama Shigeru
(Interdisciplinary Cluster for Cutting Edge Research, Shinshu University)
,
Ohno Fumiaki
(Department of Bioscience and Biotechnology, Shinshu University)
,
Mitani Takakazu
(Department of Bioscience and Biotechnology, Shinshu University)
,
Mitani Takakazu
(Interdisciplinary Cluster for Cutting Edge Research, Shinshu University)
,
Akiyama Hiroshi
(National Institute of Health Sciences, Japan)
,
Nakamura Soichiro
(Department of Bioscience and Biotechnology, Shinshu University)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
49
ページ:
10730-10737
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)