文献
J-GLOBAL ID:201902230754405878
整理番号:19A2111739
ミセル凝集体の分子相互作用と粘弾性【JST・京大機械翻訳】
Molecular interactions and the viscoelasticity of micellar aggregates
著者 (5件):
Walker Franziska
(Institute of Food, Nutrition and Health, ETH Zurich, 8092 Zurich, Switzerland)
,
Isabettini Stephane
(Institute of Food, Nutrition and Health, ETH Zurich, 8092 Zurich, Switzerland)
,
Kuster Simon
(Institute of Food, Nutrition and Health, ETH Zurich, 8092 Zurich, Switzerland)
,
Fischer Peter
(Institute of Food, Nutrition and Health, ETH Zurich, 8092 Zurich, Switzerland)
,
Lutz-Bueno Viviane
(Institute of Food, Nutrition and Health, ETH Zurich, 8092 Zurich, Switzerland)
資料名:
Physics of Fluids
(Physics of Fluids)
巻:
31
号:
8
ページ:
083101-083101-10
発行年:
2019年
JST資料番号:
H0052B
ISSN:
1070-6631
CODEN:
PHFLE6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)