文献
J-GLOBAL ID:201902231932723365
整理番号:19A1641519
ドリアン(Durio zibethinus Murr.)種子粉および澱粉の化学的および機能的特性【JST・京大機械翻訳】
Chemical and functional properties of durian (Durio zibethinus Murr.) seed flour and starch
著者 (3件):
Baraheng Surayani
(Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Science and Technology, Prince of Songkla University, Pattani Campus, Pattani, 94000, Thailand)
,
Baraheng Surayani
(Pattani Vocational College, Muang District, Pattani, 94000, Thailand)
,
Karrila Taewee
(Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Science and Technology, Prince of Songkla University, Pattani Campus, Pattani, 94000, Thailand)
資料名:
Food Bioscience
(Food Bioscience)
巻:
30
ページ:
null
発行年:
2019年
JST資料番号:
W2935A
ISSN:
2212-4292
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)