文献
J-GLOBAL ID:201902234705331027
整理番号:19A1525098
上顎骨切除患者における3種の異なった食品混合能力評価と食物粉砕および主観的咀嚼能力との関連
Three Assessments of Food-mixing Ability and Their Association with Food-comminuting and Perceived Chewing Ability in Maxillectomy Patients
著者 (3件):
YEERKEN Yesiboli
(Tokyo Medical and Dental Univ.)
,
OTOMARU Takafumi
(Tokyo Medical and Dental Univ.)
,
SUMITA Yuka I
(Tokyo Medical and Dental Univ.)
資料名:
顎顔面補綴
(Maxillofacial Prosthetics)
巻:
42
号:
1
ページ:
39-44
発行年:
2019年06月01日
JST資料番号:
Y0723A
ISSN:
0389-4045
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)