文献
J-GLOBAL ID:201902235764652766
整理番号:19A1830534
果実軟化の抑制とセイヨウナシのシェルフライフ延長【JST・京大機械翻訳】
Suppression of fruit softening and extension of shelf life of pear by putrescine application
著者 (4件):
Singh Veerpartap
(Department of Fruit Science, Punjab Agricultural University Ludhiana, 141 004, Punjab, India)
,
Jawandha S.K.
(Department of Fruit Science, Punjab Agricultural University Ludhiana, 141 004, Punjab, India)
,
Gill P.P.S.
(Department of Fruit Science, Punjab Agricultural University Ludhiana, 141 004, Punjab, India)
,
Gill M.S.
(Department of Fruit Science, Punjab Agricultural University Ludhiana, 141 004, Punjab, India)
資料名:
Scientia Horticulturae
(Scientia Horticulturae)
巻:
256
ページ:
Null
発行年:
2019年
JST資料番号:
W1940A
ISSN:
0304-4238
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)