文献
J-GLOBAL ID:201902236625762579
整理番号:19A2276161
全粒文脈における澱粉の栄養特性に及ぼすダッタンソバ抽出物の影響【JST・京大機械翻訳】
The impact of Tartary buckwheat extract on the nutritional property of starch in a whole grain context
著者 (3件):
Luo Kaiyun
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800, Lihu Ave, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, PR China)
,
Zhou Xiaoting
(Wuhan Institute for Food and Cosmetic Control, 142 Erqi Road, Jiang’an District, Wuhan, 430012, Hubei Province, PR China)
,
Zhang Genyi
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800, Lihu Ave, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, PR China)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
89
ページ:
Null
発行年:
2019年
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)