文献
J-GLOBAL ID:201902239912206034
整理番号:19A0655642
フェノール化合物の酸化促進活性を決定するための新規蛋白質ベース固体バイオセンサ【JST・京大機械翻訳】
Novel Protein-Based Solid-Biosensor for Determining Pro-oxidant Activity of Phenolic Compounds
著者 (4件):
Akyuez Esin
(Department of Chemistry, Faculty of Engineering, Istanbul University, Turkey)
,
Baskan Kevser Soezgen
(Department of Chemistry, Faculty of Engineering, Istanbul University, Turkey)
,
Tuetem Esma
(Department of Chemistry, Faculty of Engineering, Istanbul University, Turkey)
,
Apak Resat
(Department of Chemistry, Faculty of Engineering, Istanbul University, Turkey)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
28
ページ:
5821-5830
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)