文献
J-GLOBAL ID:201902244732367099
整理番号:19A1549479
新しいグルテンを含まない予備調理したソバパスタにおけるフェノール化合物の含有量に及ぼす加工パラメータの影響【JST・京大機械翻訳】
The Impact of Processing Parameters on the Content of Phenolic Compounds in New Gluten-Free Precooked Buckwheat Pasta
著者 (5件):
Oniszczuk Anna
(Department of Inorganic Chemistry, Medical University of Lublin, ul. Chodzki 4a, 20-093 Lublin, Poland)
,
Kasprzak Kamila
(Department of Inorganic Chemistry, Medical University of Lublin, ul. Chodzki 4a, 20-093 Lublin, Poland)
,
Wojtowicz Agnieszka
(Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, ul. Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland)
,
Oniszczuk Tomasz
(Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, ul. Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland)
,
Olech Marta
(Department of Pharmaceutical Botany, Medical University of Lublin, ul. Chodzki 1, 20-093 Lublin, Poland)
資料名:
Molecules (Web)
(Molecules (Web))
巻:
24
号:
7
ページ:
1262
発行年:
2019年
JST資料番号:
U7014A
ISSN:
1420-3049
CODEN:
MOLEFW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)