文献
J-GLOBAL ID:201902244757613150
整理番号:19A2823871
食品ペーストの押出に基づく3D印刷:印刷挙動とレオロジー特性の相関【JST・京大機械翻訳】
Extrusion-based 3D printing of food pastes: Correlating rheological properties with printing behaviour
著者 (4件):
Zhu Sicong
(Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University, Bornse Weilanden 9, 6708WG Wageningen, the Netherlands)
,
Stieger Markus A.
(Division of Human Nutrition, Wageningen University, Stippeneng 4, 6708WE Wageningen, the Netherlands)
,
van der Goot Atze Jan
(Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University, Bornse Weilanden 9, 6708WG Wageningen, the Netherlands)
,
Schutyser Maarten A.I.
(Laboratory of Food Process Engineering, Wageningen University, Bornse Weilanden 9, 6708WG Wageningen, the Netherlands)
資料名:
Innovative Food Science and Emerging Technologies
(Innovative Food Science and Emerging Technologies)
巻:
58
ページ:
Null
発行年:
2019年
JST資料番号:
W3212A
ISSN:
1466-8564
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)