文献
J-GLOBAL ID:201902245483131135
整理番号:19A2186092
酵母懸濁液の非線形電気特性の温度および電極形状依存性
The Dependence of Nonlinear Electrical Properties of Yeast Suspensions on Temperature and Electrode Shape
著者 (4件):
Tamura Keita
(Graduate School of Engineering, Osaka City University)
,
Muraji Masafumi
(Graduate School of Engineering, Osaka City University)
,
Tanaka Kenji
(Graduate School of Engineering, Osaka City University)
,
Shirafuji Tatsuru
(Graduate School of Engineering, Osaka City University)
資料名:
電気学会論文誌 A
(IEEJ Transactions on Fundamentals and Materials)
巻:
139
号:
8
ページ:
339-344(J-STAGE)
発行年:
2019年
JST資料番号:
S0808A
ISSN:
0385-4205
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)