文献
J-GLOBAL ID:201902245875496867
整理番号:19A2710553
熱味覚状態を決定するための分類スキーマの検討と検証【JST・京大機械翻訳】
Examination and Validation of Classification Schema for Determining Thermal Taste Status
著者 (7件):
Thibodeau Margaret
(Department of Biological Sciences, Brock University, St. Catharines, Ontario, Canada)
,
Saliba Anthony
(Charles Sturt University, Wagga Wagga, NSW, Australia)
,
Bajec Martha
(Applied Consumer and Clinical Evaluations Inc., Mississauga, Ontario, Canada)
,
Pickering Gary
(Department of Biological Sciences, Brock University, St. Catharines, Ontario, Canada)
,
Pickering Gary
(Charles Sturt University, Wagga Wagga, NSW, Australia)
,
Pickering Gary
(Cool Climate Oenology and Viticulture Institute, Brock University, St. Catharines, Ontario, Canada)
,
Pickering Gary
(Department of Psychology, Brock University, St. Catharines, Ontario, Canada)
資料名:
Chemosensory Perception
(Chemosensory Perception)
巻:
12
号:
2
ページ:
69-89
発行年:
2019年
JST資料番号:
W4152A
ISSN:
1936-5802
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)