文献
J-GLOBAL ID:201902246084774973
整理番号:19A0528745
塩分ストレスはいくつかのAmaranthus葉菜における色パラメータ,生理活性葉色素,ビタミン,ポリフェノール,フラボノイドおよび抗酸化活性を増強する【JST・京大機械翻訳】
Salinity stress enhances color parameters, bioactive leaf pigments, vitamins, polyphenols, flavonoids and antioxidant activity in selected Amaranthus leafy vegetables
著者 (3件):
Sarker Umakanta
(Laboratory of Field Science, Faculty of Applied Biological Sciences, The United Graduate School of Agricultural Science, Gifu University, Gifu, Japan)
,
Sarker Umakanta
(Department of Genetics and Plant Breeding, Faculty of Agriculture, Bangabandhu Sheikh Mujibur Rahman Agricultural University, Gazipur, Bangladesh)
,
Oba Shinya
(Laboratory of Field Science, Faculty of Applied Biological Sciences, The United Graduate School of Agricultural Science, Gifu University, Gifu, Japan)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
99
号:
5
ページ:
2275-2284
発行年:
2019年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)