文献
J-GLOBAL ID:201902246406877260
整理番号:19A0488915
近赤外分光法を用いた牛挽肉中の大豆含有量の測定【JST・京大機械翻訳】
Measurement of Soy Contents in Ground Beef Using Near-Infrared Spectroscopy
著者 (4件):
Jiang Hongzhe
(College of Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
,
Zhuang Hong
(Quality & Safety Assessment Research Unit, U.S. National Poultry Research Center, USDA-ARS, 950 College Station Rd., Athens, GA 30605, USA)
,
Sohn Miryeong
(Department of Chemistry, the University of Georgia, Athens, GA 30602, USA)
,
Wang Wei
(College of Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
資料名:
Applied Sciences (Web)
(Applied Sciences (Web))
巻:
7
号:
1
ページ:
97
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7135A
ISSN:
2076-3417
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)