文献
J-GLOBAL ID:201902246601202869
整理番号:19A0559322
還元糖の存在下で酵素生成過酸化水素を消費するワサビペルオキシダーゼ触媒ヒドロゲル化【JST・京大機械翻訳】
Horseradish peroxidase-catalyzed hydrogelation consuming enzyme-produced hydrogen peroxide in the presence of reducing sugars
著者 (4件):
Gantumur Enkhtuul
(Division of Chemical Engineering, Department of Materials Engineering Science, Graduate School of Engineering Science, Osaka University, 1-3 Machikaneyama-cho, Toyonaka, Osaka 560-8531, Japan. sakai@cheng.es.osaka-u.ac.jp)
,
Sakai Shinji
,
Nakahata Masaki
,
Taya Masahito
資料名:
Soft Matter
(Soft Matter)
巻:
15
号:
10
ページ:
2163-2169
発行年:
2019年
JST資料番号:
W2327A
ISSN:
1744-683X
CODEN:
SMOABF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)