文献
J-GLOBAL ID:201902249223608895
整理番号:19A0655704
リンゴベース飲料におけるヘイズ:詳細なポリフェノール,多糖類,蛋白質およびミネラル組成【JST・京大機械翻訳】
Haze in Apple-Based Beverages: Detailed Polyphenol, Polysaccharide, Protein, and Mineral Compositions
著者 (10件):
Millet Melanie
(INRA UR1268 BIA - Polyphenols, Reactivity, Processes, France)
,
Millet Melanie
(UMT Nova2, France)
,
Poupard Pascal
(IFPC (French Institute for Cider Production), France)
,
Poupard Pascal
(UMT Nova2, France)
,
Le Quere Jean-Michel
(INRA UR1268 BIA - Polyphenols, Reactivity, Processes, France)
,
Le Quere Jean-Michel
(UMT Nova2, France)
,
Bauduin Remi
(IFPC (French Institute for Cider Production), France)
,
Bauduin Remi
(UMT Nova2, France)
,
Guyot Sylvain
(INRA UR1268 BIA - Polyphenols, Reactivity, Processes, France)
,
Guyot Sylvain
(UMT Nova2, France)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
31
ページ:
6404-6414
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)