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文献
J-GLOBAL ID:201902249876017351   整理番号:19A2912986

異なる添加物による全およびカットホウレンソウ煮沸におけるシュウ酸塩,硝酸塩およびルテイン含量の変化

Changes in Oxalate, Nitrate, and Lutein Contents in Whole and Cut Spinach Boiled with Different Additives
著者 (4件):
WANG Zheng
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
ANDO Akira
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
TAKEUCHI Atsuko
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
UEDA Hiroshi
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)

資料名:
Food Science and Technology Research  (Food Science and Technology Research)

巻: 25  号:ページ: 801-807  発行年: 2019年11月 
JST資料番号: L2827A  ISSN: 1344-6606  CODEN: FSTRFS  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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