文献
J-GLOBAL ID:201902250817027172
整理番号:19A2452290
異なる包装および光条件下で貯蔵したグルテンを含まないエンバクのビスケットにおける官能的および物理化学的変化【JST・京大機械翻訳】
Sensory and physicochemical changes in gluten-free oat biscuits stored under different packaging and light conditions
著者 (3件):
Duta Denisa E.
(National Institute of R&D for Food Bioresources IBA, Bucharest, Romania)
,
Culetu Alina
(National Institute of R&D for Food Bioresources IBA, Bucharest, Romania)
,
Mohan Gabriela
(National Institute of R&D for Food Bioresources IBA, Bucharest, Romania)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
56
号:
8
ページ:
3823-3835
発行年:
2019年
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)