文献
J-GLOBAL ID:201902251055030869
整理番号:19A0656037
牛乳中のラクトースのin vitro加水分解を制御するためのラクターゼのデリバリーのための水中油型エマルション【JST・京大機械翻訳】
Solid-in-Oil-in-Water Emulsions for Delivery of Lactase To Control in Vitro Hydrolysis of Lactose in Milk
著者 (2件):
Zhang Yun
(Department of Food Science, University of Tennessee, Tennessee, United States)
,
Zhong Qixin
(Department of Food Science, University of Tennessee, Tennessee, United States)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
43
ページ:
9522-9528
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)