文献
J-GLOBAL ID:201902252269707769
整理番号:19A1140083
化学的およびマイクロ波処理の組合せを用いた多粒インドフラットパン(Chapatti)の生地褐変阻害【JST・京大機械翻訳】
Dough browning inhibition of multigrain Indian flatbread (chapatti) using a combination of chemical and microwave treatment
著者 (3件):
Banerji Anamika
(Food Engineering and Technology Department, Institute of Chemical Technology, Mumbai, India)
,
Ananthanarayan Laxmi
(Food Engineering and Technology Department, Institute of Chemical Technology, Mumbai, India)
,
Lele S. S.
(Food Engineering and Technology Department, Institute of Chemical Technology, Mumbai, India)
資料名:
Journal of Food Measurement and Characterization
(Journal of Food Measurement and Characterization)
巻:
13
号:
1
ページ:
807-820
発行年:
2019年
JST資料番号:
W4581A
ISSN:
2193-4134
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)