文献
J-GLOBAL ID:201902253566885405
整理番号:19A0227588
トリガー加圧後の保存中のリョクトウもやしにおける遊離アミノ酸生成に及ぼす高圧誘導効果
High Pressure Induced Effects on Free Amino Acid Generation in Mung Bean Sprouts during Preservation after Trigger Pressurization
著者 (6件):
ISHIKAWA Daitaro
(Tohoku Univ., Miyagi, JPN)
,
SHIGIHARA Ikumi
(Tohoku Univ., Miyagi, JPN)
,
NAKAI Ran
(Taishi Food Inc., Aomori, JPN)
,
TAMATE Haruka
(Taishi Food Inc., Aomori, JPN)
,
TSUKADA Yoshihiro
(Taishi Food Inc., Aomori, JPN)
,
FUJII Tomoyuki
(Tohoku Univ., Miyagi, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
25
号:
1
ページ:
49-55
発行年:
2019年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)