文献
J-GLOBAL ID:201902255419525043
整理番号:19A2356410
Rhodococcus opacus由来のトランス-o-ヒドロキシベンジリデンピルビン酸ヒドラターゼ-アルドラーゼの精製と酵素的特性化及びα,β-不飽和ケトン類の酵素的生成
Purification and enzymatic characterization of trans-o-hydroxybenzylidenepyruvate hydratase-aldolase from Rhodococcus opacus and enzymatic formation of α, β-unsaturated ketones
著者 (2件):
SUZUKI Toshihiro
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
TAKIZAWA Noboru
(Okayama Univ. Sci., Okayama, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
83
号:
10
ページ:
1884-1888
発行年:
2019年10月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)