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J-GLOBAL ID:201902255842954341   整理番号:19A2413836

コーヒー酸ばい焼製品の組成とキサンチンオキシダーゼ阻害活性に及ぼす温度の影響【JST・京大機械翻訳】

Effects of Temperature on the Composition and Xanthine Oxidase Inhibitory Activities of Caffeic Acid Roasting Products
著者 (6件):
Masuda Toshiya
(Graduate School of Human Life Science, Osaka City University, Japan)
Fukuyama Yuya
(Graduate School of Human Life Science, Osaka City University, Japan)
Doi Sayaka
(Graduate School of Human Life Science, Osaka City University, Japan)
Masuda Akiko
(Faculty of Human Life Science, Shikoku University, Japan)
Kurosawa Shinichiro
(Technical Research and Development Institute, Ajinomoto AGF, Inc., Japan)
Fujii Shigeyoshi
(Technical Research and Development Institute, Ajinomoto AGF, Inc., Japan)

資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry  (Journal of Agricultural and Food Chemistry)

巻: 67  号: 32  ページ: 8977-8985  発行年: 2019年 
JST資料番号: C0251A  ISSN: 0021-8561  CODEN: JAFCAU  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: アメリカ合衆国 (USA)  言語: 英語 (EN)
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