文献
J-GLOBAL ID:201902256389518233
整理番号:19A0812153
サゴ澱粉のオクテニル化と修飾澱粉フィルムの物理化学的および機能的性質に及ぼす塩化カルシウムとフェルラ酸の影響の研究【JST・京大機械翻訳】
Octenylsuccination of sago starch and investigation of the effect of calcium chloride and ferulic acid on physicochemical and functional properties of the modified starch film
著者 (3件):
Naseri Azadeh
(Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Isfahan University of Technology, Isfahan, Iran)
,
Shekarchizadeh Hajar
(Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Isfahan University of Technology, Isfahan, Iran)
,
Kadivar Mahdi
(Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Isfahan University of Technology, Isfahan, Iran)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
43
号:
3
ページ:
e13898
発行年:
2019年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)