文献
J-GLOBAL ID:201902256600076694
整理番号:19A2708193
キサンタンゴム-ローカストビーンガム混合物のレオロジー特性に及ぼすしょ糖の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of sucrose on rheological properties of xanthan gum-locust bean gum mixtures
著者 (2件):
Jo Wonjun
(Department of Food Science and Biotechnology, Dongguk University-Seoul, Goyang, Gyeonggi, Korea)
,
Yoo Byoungseung
(Department of Food Science and Biotechnology, Dongguk University-Seoul, Goyang, Gyeonggi, Korea)
資料名:
Food Science and Biotechnology
(Food Science and Biotechnology)
巻:
28
号:
5
ページ:
1487-1492
発行年:
2019年
JST資料番号:
W4372A
ISSN:
1226-7708
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)