文献
J-GLOBAL ID:201902257363516103
整理番号:19A1873529
日本の伝統的発酵食品に通常含まれる麹グリコシルセラミドは肥満マウスにおけるコレステロール代謝を改変する
Koji glycosylceramide commonly contained in Japanese traditional fermented foods alters cholesterol metabolism in obese mice
著者 (11件):
HAMAJIMA Hiroshi
(Saga Univ., Saga city, JPN)
,
TANAKA Masaru
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
MIYAGAWA Miyuki
(Saga Univ., Saga city, JPN)
,
SAKAMOTO Mayuko
(Saga Univ., Saga city, JPN)
,
NAKAMURA Tsuyoshi
(Fukuoka Women’s Univ., Fukuoka, JPN)
,
YANAGITA Teruyoshi
(Nishikyushu Univ., Kanzaki, JPN)
,
NISHIMUKAI Megumi
(Iwate Univ., Morioka, JPN)
,
MITSUTAKE Susumu
(Saga Univ., Saga city, JPN)
,
NAKAYAMA Jiro
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
NAGAO Koji
(Saga Univ., Saga city, JPN)
,
KITAGAKI Hiroshi
(Saga Univ., Saga city, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
83
号:
8
ページ:
1514-1522
発行年:
2019年08月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)