文献
J-GLOBAL ID:201902258808866758
整理番号:19A0855943
出芽酵母Saccharomyces cerevisiaeにおける誤折畳み蛋白質クリアランス測定法【JST・京大機械翻訳】
Methods for measuring misfolded protein clearance in the budding yeast Saccharomyces cerevisiae
著者 (3件):
Samant Rahul S.
(Department of Biology, Stanford University, Stanford, CA, United States)
,
Frydman Judith
(Department of Biology, Stanford University, Stanford, CA, United States)
,
Frydman Judith
(Department of Genetics, Stanford University, Stanford, CA, United States)
資料名:
Methods in Enzymology
(Methods in Enzymology)
巻:
619
ページ:
27-45
発行年:
2019年
JST資料番号:
T0576A
ISSN:
0076-6879
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)