文献
J-GLOBAL ID:201902259482035352
整理番号:19A2212035
腸内細菌叢における免疫調節のための海藻食物繊維の抽出と精製技術の概要【JST・京大機械翻訳】
An overview of extraction and purification techniques of seaweed dietary fibers for immunomodulation on gut microbiota
著者 (4件):
Praveen M. Ajanth
(Department of Biotechnology & Medical Engineering, National Institute of Technology Rourkela, 769008, India)
,
Parvathy K.R. Karthika
(Department of Life Science, National Institute of Technology Rourkela, 769008, India)
,
Balasubramanian P.
(Department of Biotechnology & Medical Engineering, National Institute of Technology Rourkela, 769008, India)
,
Jayabalan R.
(Department of Life Science, National Institute of Technology Rourkela, 769008, India)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
92
ページ:
46-64
発行年:
2019年
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)