文献
J-GLOBAL ID:201902260718377784
整理番号:19A0655731
D.O.Vinos de マドリード由来のCLI918及びCLI889天然酵母により生産されたMalvarワイン上に生産された多糖類及びオリゴ糖【JST・京大機械翻訳】
Polysaccharides and Oligosaccharides Produced on Malvar Wines Elaborated with CLI 918 and CLI 889 Native Yeasts from D.O. “Vinos de Madrid”
著者 (7件):
Garcia Margarita
(Departamento de Agroalimentacion, IMIDRA, Spain)
,
Apolinar-Valiente Rafael
(INRA, Joint Research Unit 1083, Sciences for Enology, France)
,
Williams Pascale
(INRA, Joint Research Unit 1083, Sciences for Enology, France)
,
Esteve-Zarzoso Braulio
(Biotecnologia Enologica, Departament de Bioquimica i Biotecnologia, Facultat d’Enologia, Universitat Rovira i Virgili, Spain)
,
Arroyo Teresa
(Departamento de Agroalimentacion, IMIDRA, Spain)
,
Crespo Julia
(Departamento de Agroalimentacion, IMIDRA, Spain)
,
Doco Thierry
(INRA, Joint Research Unit 1083, Sciences for Enology, France)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
31
ページ:
6656-6664
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)