文献
J-GLOBAL ID:201902261009622699
整理番号:19A2609774
フラボノイドアピゲニンに関するレビュー:食事摂取,ADME,抗菌効果およびヒト腸Microbiotaとの相互作用【JST・京大機械翻訳】
A Review on Flavonoid Apigenin: Dietary Intake, ADME, Antimicrobial Effects, and Interactions with Human Gut Microbiota
著者 (5件):
Wang Minqian
(Food Science Department, Rutgers University, New Brunswick 08901, USA)
,
Wang Minqian
( Dairy and Functional Food Research Unit, Eastern Regional Research Center, ARS, USDA, Wyndmoor 19038, USA)
,
Firrman Jenni
( Dairy and Functional Food Research Unit, Eastern Regional Research Center, ARS, USDA, Wyndmoor 19038, USA)
,
Liu LinShu
( Dairy and Functional Food Research Unit, Eastern Regional Research Center, ARS, USDA, Wyndmoor 19038, USA)
,
Yam Kit
(Food Science Department, Rutgers University, New Brunswick 08901, USA)
資料名:
BioMed Research International (Web)
(BioMed Research International (Web))
巻:
2019
ページ:
Null
発行年:
2019年
JST資料番号:
U7008A
ISSN:
2314-6133
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)