文献
J-GLOBAL ID:201902261226761128
整理番号:19A0101399
ガスクロマトグラフィー-質量分析を用いた黒毛和種牛肉と他の肉の比較メタボロミクス
Comparative metabolomics of Japanese Black cattle beef and other meats using gas chromatography-mass spectrometry
著者 (6件):
UEDA Shuji
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
IWAMOTO Eiji
(Hyogo Prefectural Technol. Center of Agriculture, Forestry, and Fisheries, Kasai, JPN)
,
KATO Yoshiki
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
SHINOHARA Masakazu
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
SHIRAI Yasuhito
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
YAMANOUE Minoru
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
83
号:
1
ページ:
137-147
発行年:
2019年01月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)