文献
J-GLOBAL ID:201902261360398036
整理番号:19A0494986
ベビーホウレンソウ葉のシェルフライフに及ぼすタイム精油で活性化されたサツマイモ澱粉ベースのナノ複合フィルムの影響【JST・京大機械翻訳】
Impact of Sweet Potato Starch-Based Nanocomposite Films Activated With Thyme Essential Oil on the Shelf-Life of Baby Spinach Leaves
著者 (3件):
Issa Aseel
(Food and Nutritional Sciences Program, Department of Family and Consumer Sciences, North Carolina Agricultural and Technical State University, Greensboro, NC 27411, USA)
,
Ibrahim Salam A.
(Food and Nutritional Sciences Program, Department of Family and Consumer Sciences, North Carolina Agricultural and Technical State University, Greensboro, NC 27411, USA)
,
Tahergorabi Reza
(Food and Nutritional Sciences Program, Department of Family and Consumer Sciences, North Carolina Agricultural and Technical State University, Greensboro, NC 27411, USA)
資料名:
Foods (Web)
(Foods (Web))
巻:
6
号:
6
ページ:
43
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7187A
ISSN:
2304-8158
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)