文献
J-GLOBAL ID:201902262171766012
整理番号:19A1656733
生及び調理インド淡水魚Lepidocephalus熱における栄養組成の比較評価(V)【JST・京大機械翻訳】
Comparative Assessment of Nutritional Composition in Raw and Cooked Indian Freshwater Fish Lepidocephalus thermalis (V.)
著者 (3件):
Manoharan Shobana
(Department of Molecular Biology, School of Biological Sciences, Madurai Kamaraj University, Madurai, Tamil Nadu, India)
,
Kuppu Raghavan
(Department of Molecular Biology, School of Biological Sciences, Madurai Kamaraj University, Madurai, Tamil Nadu, India)
,
Uthandakalaipandian Ramesh
(Department of Molecular Biology, School of Biological Sciences, Madurai Kamaraj University, Madurai, Tamil Nadu, India)
資料名:
Proceedings of the Zoological Society
(Proceedings of the Zoological Society)
巻:
72
号:
2
ページ:
154-159
発行年:
2019年
JST資料番号:
W4863A
ISSN:
0373-5893
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)