文献
J-GLOBAL ID:201902263625305140
整理番号:19A1663537
噴霧乾燥によるナノリポソームビタミンDで強化した機能性ヨーグルト粉末の生産【JST・京大機械翻訳】
Production of a Functional Yogurt Powder Fortified with Nanoliposomal Vitamin D Through Spray Drying
著者 (3件):
Jafari Seid Mahdi
(Department of Food Materials and Process Design Engineering, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran)
,
Vakili Sabike
(Department of Food Materials and Process Design Engineering, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran)
,
Dehnad Danial
(Department of Food Materials and Process Design Engineering, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran)
資料名:
Food and Bioprocess Technology
(Food and Bioprocess Technology)
巻:
12
号:
7
ページ:
1220-1231
発行年:
2019年
JST資料番号:
W4368A
ISSN:
1935-5149
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)