文献
J-GLOBAL ID:201902264651928052
整理番号:19A2449135
食品用途のために加工されたマンゴー穀粒粉の一般的および抗栄養特性に及ぼす加工パラメータの影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of processing parameters on the proximate and antinutritive properties of mango kernel flour processed for food applications
著者 (4件):
Uzombah T. A.
(Productivity Capacity Building Department, National Productivity Centre, Lagos, Nigeria)
,
Awonorin S. O.
(Department of Food Science and Technology, Federal University of Agriculture, Abeokuta, Nigeria)
,
Shittu T. A.
(Department of Food Science and Technology, Federal University of Agriculture, Abeokuta, Nigeria)
,
Adewumi B. A.
(Department of Agricultural Engineering, Federal University of Agriculture, Abeokuta, Nigeria)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
43
号:
10
ページ:
e14131
発行年:
2019年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)