文献
J-GLOBAL ID:201902264694921148
整理番号:19A1424070
オレンジジュースにおける大腸菌と黄色ぶどう球菌の超音波光力学的不活性化【JST・京大機械翻訳】
Sono-photodynamic inactivation of Escherichia coli and Staphylococcus aureus in orange juice
著者 (2件):
Bhavya M.L.
(Department of Technology Scale-up, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysuru 570 020, India)
,
Hebbar H. Umesh
(Department of Technology Scale-up, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysuru 570 020, India)
資料名:
Ultrasonics Sonochemistry
(Ultrasonics Sonochemistry)
巻:
57
ページ:
108-115
発行年:
2019年
JST資料番号:
W0716A
ISSN:
1350-4177
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)