文献
J-GLOBAL ID:201902265030258432
整理番号:19A1533931
Olea europaea L. cv. cornezueloテーブルオリーブの植物化学プロファイル,ミネラル含量および抗酸化活性 in vitro模擬消化管消化の影響【JST・京大機械翻訳】
Phytochemical profile, mineral content, and antioxidant activity of Olea europaea L. cv. Cornezuelo table olives. Influence of in vitro simulated gastrointestinal digestion
著者 (3件):
Fernandez-Poyatos M.P.
(Department of Physical and Analytical Chemistry, Faculty of Experimental Sciences, University of Jaen, Campus Las Lagunillas, E-23071 Jaen, Spain)
,
Ruiz-Medina A.
(Department of Physical and Analytical Chemistry, Faculty of Experimental Sciences, University of Jaen, Campus Las Lagunillas, E-23071 Jaen, Spain)
,
Llorent-Martinez E.J.
(Department of Physical and Analytical Chemistry, Faculty of Experimental Sciences, University of Jaen, Campus Las Lagunillas, E-23071 Jaen, Spain)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
297
ページ:
Null
発行年:
2019年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)