文献
J-GLOBAL ID:201902265276015079
整理番号:19A0491078
結晶化技術を用いた天然物からのしょ糖結晶の分離に及ぼすイオン液体の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of Ionic Liquids on the Separation of Sucrose Crystals from a Natural Product Using Crystallization Techniques
著者 (8件):
An Ji-Hun
(College of Pharmacy, CHA University, Sungnam 13844, Korea)
,
Kiyonga Alice Nguvoko
(College of Pharmacy, CHA University, Sungnam 13844, Korea)
,
Yoon Woojin
(Department of Chemistry and Energy Systems Research, Ajou University, Suwon 16499, Korea)
,
Park Minho
(College of Pharmacy, CHA University, Sungnam 13844, Korea)
,
Lim Changjin
(College of Pharmacy, CHA University, Sungnam 13844, Korea)
,
Yun Younghwi
(College of Pharmacy, CHA University, Sungnam 13844, Korea)
,
Park Gyu-Hwan
(College of Pharmacy, Kyungpook National University, Daegu 41566, Korea)
,
Jung Kiwon
(College of Pharmacy, CHA University, Sungnam 13844, Korea)
資料名:
Crystals (Web)
(Crystals (Web))
巻:
7
号:
10
ページ:
284
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7169A
ISSN:
2073-4352
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)